EĞİTİMGÜNDEM

OKÜ’de Maraş Dondurması şovu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM), 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun katılımı ile “Çıraklıktan Zirveye Kariyer” başlıklı söyleşi düzenledi. Söyleşi öncesinde ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun üniversite öğrencileri ile öğrenci yemekhanesinde yemek yedi ve sohbet etti. Kervancıoğlu, yemek sonrası Rektör Uzun’u makamında ziyaret ederek hediye takdim etti. 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde düzenlenen söyleşiye ise Üniversite Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan, OKÜ akademik ve idari personeli, çok sayıda öğrenci ile Kahramanmaraş’tan gelen davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan söyleşinin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun yaptı. “Çıraklıktan Zirveye Kariyer” başlıklı söyleşinin düzenlenmesinden dolayı OKÜ Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne ve ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, “Kahramanmaraş’ımızın ve ülkemizin önde gelen iş insanlarından ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’nu üniversitemizde ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu, kendisinin çok nadide bir başarı hikâyesine sahip, kendisini milletine, memleketine adamış çekirdekten yetişmiş bir iş insanı olduğunu belirterek bu başarı hikâyesinin hepimiz için önemli bir motivasyon kaynağı olacağını ifade etti. Daha sonra sahneye çıkan ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Çıraklıktan Zirveye Kariyer” başlıklı sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerle iş hayatının zorluklarını ve sırlarını paylaşan Sami Kervancıoğlu, öğrencilere gelecek iş hayatında başarılı olmaları için bazı önerilerde bulundu.Öğrencilerin sorularını da cevaplayan ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, etkinliğe ev sahipliği yapan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne teşekkür ederek söyleşiyi sonlandırdı.Söyleşinin sonunda Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na plaket takdim etti. Söyleşiden sonra ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, 15 Temmuz Şehitler Amfisi önüne kurulan platformda dondurma şovu gerçekleştirerek dondurma dağıtımı yaptı.OKÜ

Yılmazer Ajans Kadirli

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu